Facebook/Sipa/Cropix
MISS SAMOPROMOCIJE

Britanski mediji detaljno istražuju ˝hrvatsku senzaciju˝

Britanski mediji odlučili su bolje istražiti Moniku Jakišić zbog navoda da je u vezi s britanskim princem Andrewom, a između ostalog razgovarali su s Nevenom Ciganovićem i otkrili brojne upitne informacije iz njene biografije.

Monika Jakišić (34) bivša je djevojka najpoželjnijeg holivudskog neženje, Georgea Clooneya, a ovog puta povezuju je s princem Andrewom (54) s kojim je u više navrata večerala. Daily Mail naglašava da su svaki put mediji bili dobro informirani o susretima te postavljaju pitanje dojavljuje li netko od Monikinih prijatelja ili možda i sama Monika detalje oko susreta?

Facebook

FOTO:Facebook

˝Hrvatska senzacija˝, kako je mediji često nazivaju, objavila je na Twitter profilu račun iz restorana od 600 dolara i dijamantni prsten čime je potaknula nagađanja o zarukama s princem Andrewom što je pak potaknulo princa, ali i kraljevsku palaču da demantiraju navode.

Daily Mail navodi da su otkrili brojne netočnosti u biografiji na njezinoj web stranici – Monika tvrdi da ima ugovor sa Select agencijom što je agencija demantirala, tvrdi da ima 34 godine, a zapravo ima 36 i tvrdi da je proglašena jednom od najseksi žena na svijetu u časopisu Esquire, a zapravo je bila riječ o najseksi ženama svijeta po zemljama.

U svojem istraživanju Daily Mail došao je i do Nevena Ciganovića koji je za Moniku rekao da je sretna djevojka koja se uvijek smije i da bi njezina udaja za princa bila priča o Pepeljugi koja se ostvarila.

Svoje istraživanje o Moniki Jakišić koju su britanski novinari prozvali ˝Miss samopromocije˝ Daily Mail završava zaključkom da je sve moguće pa tako i to da Monika postane dio kraljevske obitelji.

Facebook

FOTO: Facebook

Linker
25. travanj 2024 04:21