ŠOK U HOLLYWOODU

Brittany Murphy preminula od srčanog udara

Američka glumica Brittany Murphy umrla je od srčanog udara, piše Jutarnji list. Iznenadna smrt šokirala je Hollywood, pogotovo zbog činjenice da je Murphy imala tek 32 godine.

Prema izvještaju stranice TMZ.com brojni pokušaji njezinog oživljavanja nisu dali rezultata. Umrla je u svom domu u Los Angelesu koji je dijelila sa suprugom scenaristom Simonom Monjackom. Vjenčali su se u svibnju 2007. godine

Nesretnu glumicu navodno je pronašla njezina majka Sharon Murphy. Ležala je bez svijesti pod tušem. Hitna je brzo stigla, ali pomoći nije bilo.

S obzirom na dob, u istragu o njezinoj smrti uključena je i policija koja je zatražila puni izvještaj o lijekovima koji su joj bili propisani.

– Moj najgori porok je kofein. Znam ljude koji su imali problema s drogom i to je doista ozbiljna stvar. Ja ne pripadam među njih – izjavila je jednom prilikom Brittany.

Pokojnica je rođena u studenom 1977. godine u Atlanti. Odrastala je kao jedino dijete u obitelji, a prvu zapaženiju ulogu ostvarila je u filmu ‘Clueless’ 1995. godine.

Glumila je i Eminemovoj romansiranoj autobiografiji ‘8 Mile’, a među ostalim je glumila i s Ashtonom Kuthcerom u komediji ‘Upravo vjenčani’.

Linker
27. travanj 2024 08:34