LOŠA KOMBINACIJA

Brojevi krivi za rastavu braka Nine Badrić

Naš razvod je sporazuman i u ovome trenutku tješi me činjenica da smo učinili sve što smo mogli i znali da spasimo svoj brak i da ćemo oboje pamtiti samo dobre i lijepe trenutke – napisala je Nina Badrić u priopćenju kojim je javnosti obznanila da se razvodi od supruga Bernarda Krasnića.

Što se sve događalo unutar četiri zida njihovog obiteljskog doma, vjerojatno nikada nećemo saznati, ali numerolozi su primijetili da je njihov brak od samoga početka bio osuđen na nesreću i velike kušnje.

Nina i Bernard upoznali su se potkraj 2000. u njegovu restoranu zahvaljujući zajedničkoj prijateljici. No, prvi susret nije bio fatalan. Nina je poslije priznala da ju je njezin dragi morao dugo osvajati “svim raspoloživim oružjima”.

– Upoznala sam osobu u kojoj sam prepoznala divan karakter i koja bi mi, osjećam, mogla postati ono što sam oduvijek priželjkivala – rekla je tada.

Zaručili su se u lipnju 2003. u Dubrovniku, Nininom obožavanom gradu. Na terasi restorana Nautika Bernard je izvadio kutijicu u kojoj je blistao prsten, što je Ninu ostavilo bez teksta.

PROČITAJTE VIŠE: Nina do zadnjeg trenutka nije skidala prsten Kraj za Ninu i Bernarda

Vjenčanje je uslijedilo tri godine poslije, 11. rujna u Crkvi Majke Presvete Djevice Remetske u zagrebačkim Remetama. Svoje “da” izrekli su uz najužu obitelj i kumove Kristinu Renić i Antonija Franju. Pet dana kasnije priređeno je i raskošno svadbeno veselje za 180 uzvanika u istarskoj stanciji Meneghetti pokraj Bala u vlasništvu zagrebačkog odvjetnika Miroslava Pliše. (Upravo stoga nagađa se da bi Plišo mogao zastupati Ninu u njenoj brakorazvodnoj parnici.) U svjetlu tisuća svijeća, bijelih ruža i zelenih jabuka Nina je blistala u svilenoj haljini Roberta Cavallija, a goste su zabavljali njeni dugogodišnji prijatelji Vanna, Tony Cetinski i grupa Cubismo.

Tada, doduše, nije znala da numerologija kaže da su upravo brojevi 11 (kada su se crkveno vjenčali) te 16 (kad je priređena svadbena svečanost) najnesretniji jer se povezuju s nesporazumima sa suprotnim spolom (11) te velikim životnim kušnjama i vraćanjem na početke (16). Kad je, odnosno ako je, razmišljala o brojevima, onda je to bilo samo o njihovim godinama, odnosno o dobnoj razlici među njima.

– Mislim da među nama nije neka nepremostiva razlika u godinama niti sam našu vezu ikad gledala kroz prizmu te razlike. Bernard je samo pet i pol godina mlađi od mene, a počeli smo hodati kad je meni bilo 29, a njemu 23 godine, kada mi je to, priznajem, pomalo i smetalo. Međutim, dogodila mi se ljubav, i sve što sam ja sebi izmaštala, poput muškarca starijeg deset godina, palo je u vodu. Muškarac ili jest ili nije – rekla je Nina odgovarajući na pitanje o razlici u godinama i ističući u gotovo svakom intervjuu da bi željela postati majka.

Sana Vitas

Pročitali ste skraćeni tekst. Sve o razvodu Nine Badrić pročitajte u novoj Gloriji (br. 772) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
26. travanj 2024 01:36