Sipa/Cropix / SIPA
PRAVI OTAC

Bruce Willis: Vrhunski mijenjam pelene

Emma Heming-Willis (35), supruga Brucea Willisa (59), putem svog Twitter profila zahvalila je svima na lijepim željama i čestitkama povodom rođenja svoje druge djevojčice – Evelyn Penn Willis.

“Moj suprug je i dalje glavni muškarac u kući. Hvala svima na lijepim željama. Osjećamo se odlično!” – napisala je lijepa Emma, misleći pritom na petu djevojčicu peterostrukog oca , koja je veliko veselje za cijelu obitelj te su je svi s nestrpljenjem dočekali.

Malena Evelyn Penn je drugo zajedničko dijete Brucea i Emme koji su se vjenčali 2009. i već imaju kćer Mabel (2), dok Bruce ima i tri odrasle kćeri Rumer (25), Scout (22) i Tallulah (19) s bivšom suprugom Demi Moore (51).

Film icon Bruce Willis was spotted in Malibu with daughter Mabel and pregnant wife Emma Heming, on Saturday, February 22, 2014 X17online.com  EXCLUSIVE
/ Kmm-Juliano/X17online.com

Foto: JLP

U mnogobrojnoj obitelji punoj žena svi su jedva dočekali najmlađu članicu, posebice Bruceova kćer Scout koja je na Twitteru napisala: “Grupa Willis cure raste”

Bruce je pak u ovim godinama vrlo predan svojoj očinskoj ulozi te je izjavio kako jednostavno uživa:

– Sretniji sam nego ikad prije. Vrhunski mijenjam pelene – izjavio je samozadovoljno glumac te dodao kako neopisivo uživa u novom djetetu:

– Mislim da sam otvoreniji i da se više predajem ulozi oca sada, nego što sam to činio sa starijim kćerima dok sam bio mlađi – izjavio je Bruce te dodao kako više pažnje obraća na sitnice te cijeni tu ulogu više nego prije, kada mu je karijera bila najvažnija.

Linker
28. travanj 2024 05:39