ANGELINA I BRAD

Čak 20 milijuna za slike novorođenih blizanaca

Da slika vrijedi tisuću rijeći to svi znaju, ali dvadeset milijuna koliko bi u dolarima mogle doseći fotografije novorođenih blizanaca holivudskog para Angeline Jolie i Brada Pitta, previše su čak i za američki časopis People koji bi trebao otkupiti njihova ekskluzivna prava.

Iako se šuškalo da ih je People već otkupio za 11 milijuna, svotu koja se sada navodno proteže između 15 i 20 milijuna dolara, izvor iz tog časopisa nazvao je precijenjenom. Koliku god cijenu dosegle, novac od prodanih fotografija Angie i Brad darovat će u humanitarne svrhe.

Angelina je blizance, djevojčicu Vivienne Marcheline i dječaka Knoxa Leona s jednom minutom razmaka rodila carskim rezom u subotu navečer u bolnici u južnoj Francuskoj, a cijelo vrijeme uz nju je bio Brad Pitt koji je i prerezao pupčane vrpce.

Da se glumački par i njihovi novorođeni mališani osjećaju izvrsno, za medije je izjavio doktor Michel Sussman koji je 33-godišnju glumicu porodio u bolnici Lenval na francuskoj rivijeri. Također je otkrio kako je Brad tijekom Angienog poroda bio jako emotivan.

Martina Vulić

Linker
28. travanj 2024 07:08