Sipa/Cropix / SIPA
OSJEĆA SE ODLIČNO

Cameron Diaz: 20 godina sam starija od Kate i ne pokušavam biti poput nje!

Cameron Diaz (41) i Kate Upton (21) posljednjih tjedana punile su novinske stupce ne samo promocijom zajedničkog filma The Other Women, nego i zajedničkim nadmetanjem u izazovnim odjevnim kombinacijama.

Niti jednoj glumici nije svejedno kada se mora razodjenuti i u malom bikiniju trčati plažom, svjesna da će sve oči biti uperene u njeno tijelo i da će svi rado komentirati viđeno. Cijela priča dobiva još veću težinu ako taj zadatak glumica treba odraditi pored 20 godina mlađe kolegice.

Upravo takav scenarij dogodio se Cameron, koja je nakon brojnih medijskih natpisa i usporedbi izjavila kako o tome uopće nije niti razmišljala.

Foto: Sipa/Cropix

– Nisam razmišljala o tome sa strahom kako ću ja biti u bikiniju i kako će Kate biti u bikiniju i što će, pobogu, svi misliti o meni – izjavila je Cameron za The Telegraph te dodala kako se nikada bolje nije osjećala u svome tijelu.

– Ja sam 20 godina starija i ne pokušavam biti poput nje. Ona je prekrasna žena, ali mi smo dvije potpuno različite osobe – rekla je slavna glumica te dodala kako ne želi ponovno imati 21 godinu i vrlo je sretna u svojim četrdesetima.

– Osjećam se odlično u svom tijelu. Brinem se o sebi i to mi je najvažnije – zaključila je samopouzdano Cameron.

Cameron Diaz i Kate Upton u mini haljinama na premijeri

Linker
15. travanj 2024 03:43