UHVAĆENI NA DJELU

Cameron Diaz otela dečka Kate Hudson

Nedavno su se počela širiti glasine da bivši ljubavnici Cameron Diaz (37) i Justin Timberlake (29) oduševljeni što su se našli zajedno na snimanju filma “Bad Teacher” te da bi mogli biti ponovno zajedno.

No, čini se da je glumica proslavljena ulogom u komediji “Maska” ovih dana puna iznenađenja. Naime, od javnosti je čuvala drugu vezu, s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (34).

Ovaj tjedan, atraktivna dugonoga plavuša viđena je kako u jutarnjim satima napušta njegov apartman na Manhattanu, otkrivši tako da su proveli noć zajedno. Večer su, prema natpisima u časopisu New York Post, proveli u društvu oskarovke Kate Winslet .

A Rodriguez je tako potvrdio da je definitivno prekinuo s Kate Hudson (30) – naime dosad je izbjegavao paparazze. Refleks odbojnosti prema znatiželjnim fotoreporterima i dalje je ostao: sportaš se pri slikanju nastojao sakriti iza crnog kišobrana.

Glasine o romansi Cameron Diaz i Rodrigueza započele su u veljači kad su zajedno viđeni na zabavi u povodu završnice Super Bowla.

Linker
29. travanj 2024 02:37