Sipa/Cropix / SIPA
NAGLASILA VAŽNOST PRIJATELJSTVA

Cameron Diaz savjetuje kako se nositi s prevarom

Poznata glumica ponovno je udijelila savjet, a ovog puta naglasila je važnost prijateljstva i shvaćanja da kroz život ne možemo proći bez ožiljaka.

Cameron Diaz (41) u svom posljednjem filmu The Other Woman glumi ženu koja se želi osvetiti dečku nakon što sazna da je oženjen. Iako inače nije zainteresirana za snimanje filmova u kojima muškarci varaju žene, snimanju ovog filma privuklo ju je prikazivanje neraskidive veze između prijateljica.

– Svi su bili prevareni i svi će biti prevareni. Taj problem ne mogu popraviti. Svi smo mi komplicirani i ne možemo ići kroz život a da ne zadobijemo nekoliko ožiljaka – rekla je glumica, piše EOnline.

Njezin savjet za nošenje s različitim problemima u životu, između ostalog i prevarom, glasi:

– Što se dogodilo, dogodilo se. Nauči lekciju i kreni dalje – kratko i jasno rekla je Cameron.

Glumica je također naglasila i da su joj najveći oslonac u životu bili prijatelji koji su joj pomogli u najtežim razdobljima.

– Jako sam sretna jer su moji prijatelji nevjerojatni i imam mnogo dobrih prijatelja i prijateljica na koje se mogu osloniti u bilo kojem trenutku.

Poznata glumica u posljednje vrijeme često dijeli različite savjete pa je tako kod Oprah Winfrey govorila o dostojanstvenom starenju, a u svojoj knjizi The Body Book daje korisne informacije o prehani, vježbanju i zdravom načinu života.

Linker
19. travanj 2024 19:36