Sipa/Cropix / SIPA
PRIRODNO JE IN

Cameron Diaz već 20 godina ne koristi dezodorans - nije jedina

Cameron Diaz (41) ponosno je otkrila za E! News kako već 20 godina ne koristi dezodorans jer smatra kako se neugodan miris osjeti upravo kod onih ljudi koji ih koriste.

– Jednostavno ne vjerujem u antiperspirante i smatram kako su loši za kožu. Ne koristim ih već 20 godina – izjavila je lijepa glumica nedavno na premijeri filma The Other Woman.

Cameron smatra kako bi i muškarci i žene trebali pustiti kožu da diše:

– Jedino pravilo je da pazuhe održavate urednima i depiliranima kako ne bi zadržavali neugodne mirise – zaključila je temu simpatična glumica i nije jedina holivudska zvijezda koja o higijeni razmišlja na takav način.

Ovogodišnji dobitnik Oscara, Matthew McConaughey (44), prije nekoliko godina također je izjavio kako nije nanio dezodorans 20 godina te da je za vrijeme snimanja filma Kako izgubiti frajera u deset dana kolegica sa seta, Kate Hudson, sa sobom uvijek nosila stick i molila ga da osvježi pazuhe.

1 March 2014 - Santa Monica, California - Matthew McConaughey. 2014 Film Independent Spirit Awards - Arrivals held at Santa Monica Beach. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia/ADMEDIA_adm_IndSpirit14AR_BP_047/Credit:Byron Purvis/AdMedia/SIPA/1403020134
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Bradley Cooper (39) još je jedna od zvijeda koji vjeruje u prirodne mirise te tvrdi kako je njegov recept za izbjegavanje antiperspiranata jednostavan – tuširanje tri puta na dan.

86th Annual Academy Awards - Arrivals

Foto: Sipa/Cropix

Linker
20. travanj 2024 00:21