AFP/Cropix
DALA LEKCIJU KOLEGICAMA

Cameron Diaz zna kako se odjenuti za "hladni" crveni tepih

Za razliku od mnogobrojnih svojih kolegica koje na crveni tepih i zimi dolaze u laganim haljinama, golih leđa i ramena, nerijetko i u sandalama pokazujući gola stopala, Cameron Diaz (42) održala je lekciju svima i pokazala kako se oblači za “hladni” crveni tepih.

Glumica je na premijeru svog novog filma Annie, koja se održala u hladnom New Yorku, došla adekvatno odjevena: u metalik sivu haljinu gustog tkanja koja je bila zatvorenu i s prednje i stražnje strane i debelim čarapama.

Foto: AFP/Cropix

Glumica je bila praktična do kraja pa je tako uz zimsku haljinu kombinirala i čizme – što je rijedak prizor na crvenom tepihu. Uz gležnjače je i asimetričan kroj glumičine haljine došao do izražaja dajući joj anangardni, pomalo boemski izgled.

Foto: AFP/Cropix

I ležerna frizura doprinjela je ovoj opuštenoj nepetencioznoj kombinaciji, a svečanost prilike Cameron je ipak istaknula žarkim ružem boje fuksije.

Foto: AFP/Cropix

Lijepa glumica ove godine izdala je i knjigu u kojoj zagovara vježbanje i zdravu prehranu kao temelj za dobar izgled, a kojom je željela skrenuti pozornost mladih djevojaka na zdrav životni stil.

Linker
26. travanj 2024 13:01