EKSKLUZIVNO ZA GLORIJU

Cansu Dere: Želim doći u Dubrovnik

Televizijski serijal “Ezel” glavnoj je glumici Cansu Dere u domovini donio toliku popularnost da se u javnosti više ne pojavljuje bez pratnje najmanje dvojice osobnih čuvara.

– Bez tjelesnih čuvara više ne mogu iz kuće jer bi me obožavatelji rastrgali. To je tamna strana slave – objasnila nam je 30-godišnja glumica, s kojom smo razgovarali u ­kampusu privatnog istanbulskog sveučilišta, gdje se taj dan snimao “Ezel”. Ujedno je nadodala kako obožava putovati i da joj je velika želja posjetiti Dubrovnik, ali kako je ovoga ljeta već zauzeta s brojnim poslovnim obvezama, svoju će veliku želju da posjeti hrvatski grad ispuniti iduće godine.

Bivšoj studentici arheologije, koja je 2000. bila druga pratilja na izboru za Miss Turske, a poslije i jedna od najplaćenijih modela u Turskoj, slava je definitivno zagorčala privatni život. Otkako je preklani prekinula s najpopularnijim turskim komičarom Cemom Yilmazom (37) glumica nije uspjela pronaći novu ljubav. Očito je vrlo teško prepustiti se osjećajima i romantici u društvu­ osobnih čuvara.

Od koga ste naslijedili ljepotu i savršeni ten? – Visinu i oči sam naslijedila od tate, ali nikome u užoj obitelji nisam previše nalik. Možda sam najsličnija teti. No, sa svojih 176 centimetara uvjerljivo sam najviša u obitelji, a tata kaže – i najljepša.

O čemu ste maštali kao djevojčica? – Željela sam postati balerina ili plesačica, ali me ni su htjeli primiti jer ­sam bila za glavu viša od vršnjaka.

­Što još radite u slobodno vrijeme? – Čitam ruske klasike, Dostojevski mi je najdraži pisac, obožavam tursku poeziju zbog ljepote jezika, gledam filmove svog omiljenog redatelja Tima Burtona, te serijale “Damages”, “Lost”, “Glee” i “Laži mi”, u kojem glavnu ulogu tumači meni najdraži glumac Tim Roth.

Kruno Petrinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 852) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
06. svibanj 2024 19:04