MLADI LJUBAVNIK

Casper Smart: U Jennifer se nisam zaljubio na prvi pogled

Iako su mnogi vjerovali da njime samo liječi ljubavne rane te će ga brzo odbaciti, latino diva Jennifer Lopez (42) već je osam mjeseci u vezi s plesačem Casperom Smartom (25) kojim je odmijenila bivšeg supruga Marca Anthonyja (43). Prijatelji slavne pjevačice smatraju da je jedan od razloga što ljubav traje i Smartovo odlično slaganje s Maxom i Emmom, četverogodišnjim blizancima koje Lopez ima s Anthonyjem, a sam prozvani mladić drži da razlog leži u srodnosti njihovi duša.

– Nismo se jedno u drugo zaljubili na prvi pogled. Sve se dogodilo vrlo prirodno i spontano, bez flerta – rekao je Smart u intervjuu koji je jučer dao šou “Dobro jutro Amerika”.

Kako bilo, Smartu se ljubav i poslovno isplatila, budući da je iz pomoćnog plesača postao glavni koreograf Jenniferine svjetske turneje s Enriqueom Iglesiasom. Ipak, mladić ni u jednom trenutku nije zaboravio tko “nosi hlače” u vezi.

– Ponekad joj nešto savjetujem, ali naposljetku je ona glavna – rekao je.

Iste večeri Jennifer je priznala da je tri propala braka (uz Anthonyja pred oltarom je stajala i s Crisom Juddom te Ojanijem Noom) nisu razuvjerila u privlačnost te institucije.

– Moj najveći san je život iz bajke i od njega nikada neću odustati – rekla je, aludirajući vjerojatno na “živjeli su sretno sve do kraja života” i vječni zavjet povezan s tom sintagmom.

Usprkos tome, Lopez je prošloga mjeseca odbacila glasine da se uskoro planira vjenčati sa Smartom – nagađanje koje je buknulo kada je fotografirana s dijamantnim prstenom.

Linker
29. travanj 2024 09:35