STUDENTSKA ROMANSA

Catherine i William od Cambridgea prisjetili se početka ljubavi

Obilježavajući 600 godina od osnutka škotskog Sveučilišta St. Andrews koje su i sami pohađali, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, William i Catherine , prisjetili su se svoga sudbonosnog susreta prije deset godina. Tijekom dobrotvorne modne revije Catherine je tada u prozirnoj haljini zavela prijestolonasljednika koji je uspio prijatelju samo reći da mu je Kate nevjerojatno seksi.

Usprkos činjenici da joj je revija priskrbila plavokrvnog muža, Catherine je u sjećanju ostala kao neugodan trenutak, pa je studentice upozorila:

– Nadam se da ne sudjelujete u modnim revijama jer nikad ne znate u što će vas odjenuti – prenosi Daily Mail.

William je studirao povijest umjetnosti, socijalnu antropologiju i geografiju, koju je naposljetku završio, a Catherine povijest umjetnosti, socijalnu antropologiju i klasične jezike, diplomiravši prvo. Upoznali su se godinu prije revije, u vrijeme kada su oboje bili u vezama s drugima. Diplomirali su 2005. William je u svom govoru na gala večeri održanoj u Londonu komplimentirao Catherine da je bila mnogo bolja od njega u poznavanju umjetničkih djela. Istaknuo je i kako studentske dane pamti po dobrim prijateljima, hladnim zimama i kozmopolitskom obrazovanju.

Bilo je, kažu William i Catherine, i mnogo zafrkancije, pa se Catherine osim svoje već legendarne prozirne haljine, prodane kasnije na aukciji za 65 000 funti, prisjetila i preoblačenja u novorođenče.

Catherine je sinoć nosila haljinu Temperley London u kojoj ju se već moglo vidjeti početkom godine na premijeri filma “War Horse”. Pridodala joj je crvenu torbicu Alexander McQueen, također povratnički dodatak (nosila ju je i na proslavi kraljičina dijamantnog jubileja).

Linker
26. travanj 2024 05:51