Četvrti razvod Jane Seymour

Britanska glumica, zvijezda serijala ‘Dr. Quinn, žena vrač’, izbacila je iz kuće četvrtog supruga, redatelja Jamesa Keacha, kojem ne može oprostiti što ju je nakon dvadeset godina braka prevario s poznanicom

Britanska glumica Jane Seymour (62), poznata po glavnoj ulozi u serijalu “Dr. Quinn, žena vrač”, očito nema sreće s muškarcima. Nakon 20 godina braka, u kojem je dobila blizance Johnnyja i Kristophera (17), objavila je da se razvodi od četvrtog supruga, američkog redatelja i producenta Jamesa Keacha (65). Izbacila ga je iz njihove 23 milijuna dolara vrijedne vile u Malibuu prije nekoliko mjeseci, nakon što je doznala da je vara s poznanicom, a sada je predala i papire za razvod. Navodno su joj prijatelji već dugo govorili da Keach “švrlja naokolo”, ali je ona dosad uporno zatvarala oči pred istinom.

– Jane i James su godinama imali problema, a ona je konačno svemu odlučila stati na kraj – objasnio je glumičinu odluku jedan od njih. Ipak, prošle subote se, poput prave dame, pojavila u njegovom društvu na proslavi trogodišnjice osnutka humanitarne zaklade Open Heart u Malibuu. Par je, naime, preko glasnogovornika poručio da će se nastaviti zajednički brinuti o djeci i sudjelovati u humanitarnim projektima kao i dosad, a upravo je Open Heart, za koju je dizajnirala i logo, jedna od njenih najdražih zaklada.

Pročitali ste skraćeni dio teksta o Jane Seymour. Cijeli članak potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 954). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
29. travanj 2024 06:38