USRED NOĆI

Charlie Sheen gol i pijan divljao po hotelu

Glumac Charlie Sheen jednostavno ne zna smiriti svoje demone. Poznati “divlji dečko Hollywooda” na papiru ne može imati savršeniju životnu situaciju: prošle godine dobio je blizance Boba i Maxa, prošlog mjeseca je udao kćer Cassandru, a trenutno je najplaćeniji televizijski glumac na svijetu – glumeći u seriji “Dva i pol muškarca” zarađuje 1.88 milijuna dolara po epizodi.

No, ipak, jutros po njujorškom vremenu, uhićen je gol i pijan u hotelu i to nakon što je demolirao sobu u kojoj je bio s nepoznatom ženom. Nije uhićen, već je dobrovoljno otišao s policijom, koja ga je odvela u njujoršku Columbia Presbyterian bolnicu.

– Ono što zasad znamo da je imao alergijsku reakciju na određeni lijek te je odveden u bolnicu iz koje bi sutra trebao biti pušten – službena je izjava njegovo glasnogovornika, no, istina je, izgleda, ponešto drugačija.

Kako piše NY Post, Sheen je pio i “šmrkao” kokain u društvu prostitutke u svojoj sobi u hotelu Plaza, a nakon što je nakratko izašao iz sobe te se u nju i vratio, primijetio je da mu nedostaju mobitel i novčanik. Tada je krenuo s izljevima bijesa, pa je razbijao sve oko sebe, između ostaloga i hotelski luster, stvorivši štetu od 7 tisuća dolara. Žena koja je bila s njim u sobi nije ozlijeđena. Hotelski zaštitari su ga pronašli kako gol divlja u dva ujutro te su pozvali policiju.

– Bio je to izlet prepun događaja – našalila se glumica Denise Richards , bivša supruga Charliea Sheena, pokušavajući u showu Howarda Sterna zaobići pravi odgovor što se doista dogodilo u hotelskoj sobi. Naime, 45-godišnji glumac u New York je došao s bivšom suprugom i njihove dvije kćeri, Sam (6) i Lolom Rose (5), kako bi proveli idilični vikend u gradu. Iako nije tada bila s njim u sobi, upravo je Richards zajedno s policijom odvela 45-godišnjeg glumca u bolnicu.

Na žalost, ovo nije prvi Sheenov skandal. Sredinom devedesetih prokazan je kao najznačajniji klijent holivudske madam Heidi Fleiss, a 1998. godine predozirao se heroinom. Ni u novom tisućljeću nije promijenio stare navike, pa ga je tadašnja supruga Denise Richards 2005., dok je još bila trudna s njihovom drugom kćerkom optužila za nasilje u obitelji, a nakon napada na novu suprugu Brooke Mueller uhićen je na prošlogodišnji Božić. Iako se službeno još nisu razveli, Sheen i Mueller više ne žive zajedno.

Posljednjih mjeseci navodno je bio u klinici na odvikavanju od ovisnosti o opijatima, no, po svemu sudeći, taj program nije bio uspješan.

Linker
26. travanj 2024 06:07