AFP/Cropix
OBITELJSKA TRAGEDIJA

Charlize Theron: Ne dopuštam da trauma iz prošlosti vlada mojim životom

Novi filmski projekt slavnu glumicu privukao je jer je doživjela vrlo slično iskustvo i obiteljsku tragediju koja je na nju ostavila trajne posljedice.

Film Dark Places, u kojem Charlize Theron (39) igra jednu od glavnih uloga, govori o ženi koja je svjedočila brutalnom obiteljskom ubojstvu te je pažnju i interes slavne glumice privukao zbog vrlo slične obiteljske situacije koju je i sama proživjela.

Naime, kada je Charlize imala 15 godina otac je prijetio njoj i majci da će ih ubiti, nakon čega je njena majka iz samoobrane ubila njenog oca, što je zauvijek obilježilo Charlizein život.

– To je uloga s kojom se mogu u potpunosti poistovjetiti. Iskusila sam jedno takvo traumatično iskustvo na svojoj koži i mogu reći da me oblikovalo u osobu kakva sam danas – izjavila je slavna oskarovka koja je u nekoliko navrata već otvoreno govorila o obiteljskoj traumi.

– Nikada nisam mogla pomisliti da nam se tako nešto može dogoditi. To je sada dio mog života, ali ne dopuštam da vlada mojim životom i polako sam se pomirila sa situacijom – izjavila je Charlize koja je sada u sretnoj ljubavnoj vezi s glumcem Seanom Pennom (54).

Linker
20. travanj 2024 02:49