Sipa/Cropix / MCMULLAN CO/SIPAUSA/SIPA
ISKRENO O SVEMU

Charlize Theron otkrila svoju dnevnu rutinu i tajnu vitkog izgleda

Charlize Theron (39) za rujansko izdanje magazina Modern Luxury otkrila je svoju jutarnju rutinu, program tjelovježbe te razloge zašto napokon prihvaća svoje tijelo.

– Nemam savršeno tijelo – izjavila je lijepa glumica i bivši model te otkrila kako na sebi uvijek vidi nešto na čemu bi trebalo raditi, ali je i dodala kako je naučila biti zadovoljna sobom te da je sretna kako njeno tijelo sada izgleda.

Charlize je također otkrila da si nikada ne uskraćuje hranu i da u njoj uživa, ali i da je osvještena po pitanju kvalitete namirnica.

Osim što vježba jogu i spinning, lijepa glumica svoju vitku figuru održava i ranojutarnjim šetnjama s majkom te slične životne navike želi prenijeti i na svog dvogodišnjeg sina Jacksona, kojeg je posvojila 2012. godine.

– Nedaleko od kuće imamo dugačku stazu za šetnju gdje se svakodnevno družimo s našim psima – otkrila je o dnevnoj rutini sa sinom Charlize.

Unatoč brojnim obavezama, čini se kako lijepa glumica veliku važnost pridaje obitelji i uspješno balansira između svega toga.

– U današnje vrijeme žene rade sve, ali na kraju dana važna je podrška i pomoć partnera – izjavila je lijepa glumica koja je već gotovo godinu dana u vezi s Seanom Pennom (54).

Linker
25. travanj 2024 10:20