Instagram
RAZDRAGANA MAJKA

Christina Aguilera svijetu pokazala kćer Summer Rain

Popularna pjevačica svijetu je pokazala svoju šestomjesečnu kćer neobična imena Summer Rain (Ljetna kiša) snimivši ekskluzivni editorijal za američki magazin People.

Christina Aguilera (34) u intervju je ispričala kako je s djevojčicom odmah osjetila posebnu povezanost te da ju je malena doslovno ostavila bez riječi:

– Izgledala je poput anđela – rekla je razdragana pjevačica o svom drugom djetetu koje je dobila sa zaručnikom Mattom Rutlerom.

Producent s kojim je u vezi nekoliko godina bio je uz nju i na porođaju, a Christina kaže kako im Summer Rain svakoga dana topi srce.

Pjevačica koja ima i sedmogodišnjeg sina Maxa u intervjuu je govorila i kako je s prvim djetetom znala osjećati krivnju i strah čini li sve kako treba, no kaže kako sada zna da se mora opustiti te da neće uvijek znati postupiti ispravno – ali i da je to u redu.

– Ne postoji nitko tko Maxa i Summer voli više od mene i tko im im želi bolje nego ja, stoga sam mirana i činim najbolje što mogu da ih odgojim – zaključila je pjevačica.

Linker
27. travanj 2024 03:46