Sipa/Cropix
MODNI RAZGOVOR

Christina Hendricks: Na crvenom tepihu je previše pritiska

– Obožavam modne revije, divim se dizajnerima, njihovom umijeću i kreativnosti potrebnoj da svake sezone smisliš nešto novo. To je moćan posao – kazala je crvenokosa glumica koja je prvi put u karijeri prihvatila angažman u modnoj industriji i pristala biti voditeljica jednog čikaškog modnog događanja.

Budući da se lik kojim se proslavila, Joan iz serije ‘Momci s Madisona’, proslavila svojim oblinama i besprijekornom stilu, Christina Hendrick priznaje kako zazire od modnih događanja jer ne želi da bude jedna od onih glumica koje se procjenjuje isključivo prema izgledu. Priznaje, međutim, kako uživa u prilikama da sudjeluje na glamuroznim događanjima i nosi divne haljine koje dizajneri osmišljavaju samo za nju. No, šetnja po crvenom tepihu nije tako lagana kao što se čini:

– Puno je pritiska, znaš da ćeš biti pod povećalom kritičara. Voljela bih da ponekad mogu odjenuti ono što ja želim, a ne što se od mene očekuje, što nalažu pravila ili što će najbolje izgledati na fotografijama – priznala je Hendricks.

Foto: Sipa/Cropix
Linker
20. travanj 2024 08:36