Sipa/Cropix
ČUDNO, ALI ISTINITO

Čime su se bavili slavni prije nego su se proslavili?

Prije nego što su se proslavili, brojni poznati bili su ‘obični ljudi’ koji su radili razne ‘obične’, ali i ne tako obične poslove.

Dok su neki bili konobari, kuhari, sobarice ili plesačice, neki su se bavili puno neobičnijim zanimanjima. Timaritelj lavova i čistač kokošinjca – samo su neki od zanimljivih poslova koje su poznati radili prije nego što su postali svjetske zvijezde.

Brad Pitt kao maskota kokoši

Danas možda slovi za najpoželjnijeg muškarca na svijetu, ali prije nego što je postao slavan, Brad Pitt je svoje zgodno tijelo skrivao ispod perja. Radio je kao maskota kokoši u jednom poznatom američkom lancu restorana, El Pollo Loco.

28 May 2014 - Hollywood, California - Brad Pitt.
Sipa/Cropix / Byron Purvis/AdMedia/SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Whoopi Goldberg šminkala je mrtvace

Poznata glumica je svoju kreativnu stranu otkrila u radu s mrtvacima, koje je šminkala i pravila im frizure. Srećom, imala je dobrog šefa koji joj je pomogao da prevlada strah od mrtvaca i brojnih jezivih scenarija koji su se mogli dogoditi.

15 May 2014 - New York, New York- Whoopi Goldberg. A Celebration Of Barbara Walters Cocktail Reception Red Carpet. Photo Credit: Mario Santoro/AdMedia/ADMEDIA_adm_barbarawalters_051514_008/Credit:Mario Santoro/AdMedia/SIPA/1405161120
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Channing Tatum kao striper

Channing Tatum je svoje zavodničke vještine i plesne pokrete dobro istrenirao prije ulaska u glumačke vode. Kao striper imao je velik uspjeh kod žena, pa njegova sadašnja slava niti malo ne čudi.

Adam Rodriguez, Kevin Nash, Channing Tatum and Matt Bomer in a scene of the film
Sipa/Cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Matthew Mcconaughey kao čistač kokošinjca

Kada je bio na studentskoj razmjeni u Australiji, oskarovac Matthew Mcconaughey radio je na jednoj farmi pilića, a njegovo zaduženje bilo je čišćenje kokošinjca. Glumac nije imao problem s tim poslom i radio ga je kao i svaki drugi.

19 June 2014 - Beverly Hills, California - Matthew McConaughey. 4th Annual Critics' Choice Television Awards - Arrivals held at The Beverly Hilton Hotel. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia/ADMEDIA_adm_CriticsChoice14_BP_011/Credit:Byron Purvis/AdMedia/SIPA/1406200600
Sipa/Cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

George Clooney kao prodavač cipela

U odnosu na ostala neobična zanimanja koja su se našla na ovoj listi, ovaj je poprilično uobičajen, ali je neobično zamisliti markantnog Georgea Clooneya kako dodaje cipele i pomaže brojnim mušterijama pri obuvanju.

US actor/cast member and director George Clooney poses for photographers during the premiere of 'The Monuments Men' in Paris, France, 12 February 2014./VILLARD_VILLA012/Credit:VILLARD/SIPA/1402122310
Sipa/Cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Christopher Walken kao timaritelj lavova

Ima nešto u Christopheru Walkenu zbog čega ljude uopće ne čudi da bi se on mogao baviti jednim takvim zanimanjem. Njegova karizma i energija zasigurno su mu pomogli u obuzdavanju divljih životinja.

Christopher Walken - June 18, 2012 - The Public Theater's 50th Anniversary Gala, Arrivals held at Delacorte Theatre, Central Park, NYC. Photo Credit: Sylvain Gaboury/PatrickMcMullan.com/Sipa USA/sipausa.11188971/***NEW YORK POST AND NEW YORK DAILY NEWS OUT***/1206191650
/ MCMULLAN CO/SIPAUSA/SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
28. travanj 2024 07:43