Sipa/Cropix
ISKRENO O SVOJIM POČECIMA

Cindy Crawford: Bez madeža cijelo lice bi mi izgledalo potpuno drugačije

Nakon 31 godine karijere modela, Cindy Crawford (48) zasigurno zna neke trikove i tajne ljepote i dobrog izgleda, a podijelila ih je u intervjuu za časopis Into The Gloss.

Lijepa manekenka otvorila se u jednom od rijetkih intervjua i otkrila svoje najbolje savjete za mladolik izgled, ali i pokoju pikanteriju poput činjenice da joj je kosa gotovo potpuno sijeda te kako ju je mama odgovorila od toga da ukloni svoj zaštitni znak – madež iznad usnice.

– Mama me je odgovorila od uklanjanja mog ružnog madeža, kako ga je moja sestra uvijek nazivala – rekla je Cindy te dodala kako su je i druga djeca u školi zadirkivala zbog toga i kako ga je htjela maknuti, ali joj je majka uvijek govorila:

– Znaš kako tvoj madež izgleda, ali ne znaš kako će izgledati ožiljak nakon što ga ukloniš – prepričala je Cindy.

1C 2C             43PPS
/ CHERRUAULT/SIPA

Foto: Sipa/Cropix

– Izgledalo bi vrlo neobično kada bi mi ga u Photoshopu uklonili. I, iako drugi ljudi to možda ne bi niti primjetili, meni je to bilo strašno i imala sam dojam da mi cijelo lice izgleda potpuno drugačije. To me je izluđivalo – otvoreno je priznala.

– U moje vrijeme, same smo si radile frizuru i šminkale se prije izlaska na pistu, ali ja nisam znala ništa od toga. Mama mi je poklonila jedan ruž za usne, a maskaru i podlogu sam morala kupiti sama – priča o svojim počecima Cindy koja je sve što zna, naučila sama.

– Pravila sam se da znam što radim, ali sam zapravo gledala što rade ostale djevojke i kopirala ih – rekla je i dodala kako kod kuće nije imala od koga naučiti trikove za uljepšavanje jer se njena majka nije šminkala niti depilirala.

ISTANBUL: CINDY CRAWFORD
/ H.H.A./SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Cindy, čiji bankovni račun broji oko 100 milijuna dolara, 2011. godine započela je s vlastitom linijom za njegu kože Meaningful Beauty, a modelingom se bavi jedan do dva dana u mjesecu kada snima modne editorijale.

– Prije snimanja razmišljam da li mi se to radi i je li to za pravu svrhu – kaže ova majka dvoje djece te priznaje kako je zapravo jedini razlog zašto sada odrađuje editorijale taj da ima novih materijala i fotografija, jer u suprotom se pojavljuju samo njene stare fotografije.

Na pitanje kako tijelo održava u top formi, Cindy priznaje svoju tjednu dijetu koja se sastoji od proteinskih napitaka za doručak, pileće salate za ručak i sushija za večeru, a najčešće pije vodu jer u pićima ima mnogo skrivenih kalorija.

Cindy Crawford arrives at the Opening Ceremony for the screening of
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
28. travanj 2024 07:31