SVI VOLE RADITI S NJOM

Cindy Crawford nije se promijenila zadnjih 20 godina

Slavni supermodel osvanula je na naslovnici meksičkog izdanje Marie Claire kao njihova nacionalna glumačka ikona Maria Felix, što je svojevrsna Cindyina posveta Meksiku.

Ikona kao ikona, stoji na naslovnici na kojoj Cindy Crawford (47) pozira u šeširu i s cigarom, noseći bijelu košulju i puno nakita.

John Russo, fotograf koji je sminio naslovnicu za bivšeg modela ima samo riječi hvale i naglašava da se Cindy nije promijenila u zadnjih 20 godina:

– Cindy je ikona: uvijek profesionalna i tako graciozna. Na svakom snimanju ponaša se kao da joj je prvo, uskače u ulogu koju god fotograf zahtjeva. Volim raditi s njom – zaključuje Russo.

I cijeli tim Marie Claire također se pohvalno izrazio o suradnji sa slavnom manekenkom nazvavši je vrlo prizemnom i normalnom.

Cindy, koja pripada elitnoj grupi super modela koji su se proslavili krajem 80-ih i početkom 90-ih, za magazin je rekla kako joj je jako drago što je mogla portretirati strastvenu i jaku žena kao što je bila Maria Felix, glumica iz zlatnog doba meksičkog filma koja se proslavila 1940-ih.

Bivši super model udana je za Randa Gerbera, također bivšeg modela, s kojim ima dvoje djece: Presleya (14) i Kaiu (12).

Linker
18. travanj 2024 06:35