SPLASH / Splash News
KONAČNO ONA PRAVA

Clooneyjeva majka: Amal je divna, pametna i lijepa

Iako se trenutačno najpopularniji par Hollywooda još uvijek nije oglasio vezano za svoje zaruke, u njihovo ime to je učinila majka Georgea Clooneya koja ne može biti sretnija sinovim odabirom.

Nina Clooney (74) otkrila je za Daily Mail kako je istina da se njen sin George Clooney (52) ženi cijenjenom odvjetnicom Amal Alamuddin (36) i kako je cijela obitelj zbog toga uzbuđena:

– Jako sam sretna zbog svog sina. Amal je jedna divna djevojka. Ima i pamet i ljepotu- rekla je Georgeova majka te dodala kako je tamnokosu ljepoticu imala prilike susresti nekoliko puta.

George Clooney and rumored girlfriend Amal Alamuddin seen exiting the Carlyle hotel on the way to dinner in New York City.
<P>
Pictured: George Clooney and Amal Alamuddin
<P><B>Ref: SPL721261  180314  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
SPLASH / Splash News

Foto: Splash

Nina Clooney priznala je kako je buduću snahu upoznala prije otprilike godinu dana, a da su stvari ozbiljne sin joj je pokazao za vrijeme posjeta Bijeloj kući i privatnoj zabavi kod američkog predsjednika Baracka Obame kada je Amal poveo kao svoju pratnju.

– Kada su nam rekli da su zaručeni, nismo se niti malo iznenadili. Oni su na istoj intelektualnoj razini i Georgeu je to vrlo važno – izjavila je ponosna majka te dodala kako je njenom sinu drago što Amal nije iz svijeta showbusinessa.

– Oni dijele jednak smisao za humor i dobru zabavu te su vrlo brižne osobe – kaže Nina Clooney te dodaje kako misli da su se zaručili na jednom od nekoliko egzotičnih putovanja na kojima su bili zajednu u proteklih sedam mjeseci veze.

Izjave Georgea Clooneyja o vezama i braku

30 November 2009 - Westwood, California - Elisabetta Canalis, George Clooney and his mother Nina Warren.
/ ADMEDIA/SIPA

George Clooney s majkom Ninom, foto: Sipa/Cropix

Linker
27. travanj 2024 12:19