ZAVEŽITE ČAROBNE MAŠNICE

Coca-Cola i Djed Božićnjak čarobnim su mašnicama osvojili srca CineStar posjetitelja

Blagdansko ozračje svuda je oko nas, ali božićnog duha nikada nije dovoljno. Kako bi nam čaroliju najljepšeg blagdana približila kada najmanje očekujemo, Coca-Cola je kroz božićnu kampanju „Razveseli nekoga ovoga Božića“ u CineStaru pripremila nezaboravno iznenađenje za gledatelje filmskog spektakla „U srcu mora“.

Odmah nakon filmskih najava, gledateljima su veselo iznenađenje priredili članovi zbora „Jolly Voices“ raspršeni po dvorani, koji su zapjevali božićnu pjesmu.

Related content

Osobito ih je razveselio dolazak Djeda Božićnjaka, koji je u kratkom govoru poručio: „Božićno vrijeme pravo je razdoblje da nekome uljepšate dan, a da biste to napravili, ne treba puno truda. Ponekad je dovoljan zagrljaj, osmijeh ili samo iskreno „hvala“. I zato, razveselite nekoga ovoga Božića!“ Potom ih je pozvao da posegnu ispod svojih sjedala, gdje ih je čekala bočica Coca-Cole s čarobnom mašnicom.

Posjetitelji CineStara zajedno su s Djedom Božićnjakom i njegovim pomagačicama napravili mašnicu od etikete s bočice Coca-Cole i tako svaku bočicu pretvorili u idealan božićni poklon. Po završetku filma, dobili su još po jednu bočicu Coca-Cole s čarobnom mašnicom, kao poziv da podijele radost i razvesele nekog drugog, jer Božić je pravi trenutak za to.

Pogledaj Coca-Colinu toplu božićnu priču i uživaj u čarobnoj blagdanskoj atmosferi http://bit.ly/1NBeWOR! Već danas #RazveseliNekoga

Linker
24. rujan 2023 21:27