NOV ČOVJEK

Collin Farrell: Bio sam grozan otac

Irski glumac Collin Farrell (36) poznat je po svojoj burnoj prošlosti, no u razgovoru za magazin Details otkrio je detalje o tome kako se loše nosio s roditeljstvom, vezama i općenito životom. Farrell s bivšom djevojkom Alicijom Bachledom ima trogodišnjeg sina Henryja Tadeusza, a devetogodišnjeg Jamesa Padraiga ima s bivšom djevojkom Kim Bordenave.

– Kad sam dobio Jamesa nisam se želio promijeniti. Mislio sam kako ću mu biti prijatelj. Kao da je moj tada šestotjedni sin trebao 28-godišnjeg narkomana i alkoholičara za prijatelja – iskren je i kritičan prema sebi glumac.

Prije šest godina izliječio se od ovisnosti i nikada više nije imao problematičnih razdoblja. – Iskreno, sad imam osam sati dnevno koje nisam imao svih 18 godina koliko sam se opijao – otkriva Farrell.

S majkom svojeg drugog djeteta prekinuo je prije dvije godine i priznaje da otada nije bio u vezi. Ni u vezama baš nije bio sjajan partner, no i iz propalih romansi nešto je naučio: – Ako se opet spetljam s nekim, trudit ću se iz petnih žila da šutim i samo budem kraj te osobe. Ljubav je u djelima, ne u riječima – otkriva Collin Farrell.

Linker
02. svibanj 2024 03:53