Michael i Corrina Schumacher
BORBA ZA SUPRUGA

Corinna Schumacher: sve je u njenim rukama

Dok se Michael Schumacher bori za život, sve za njega važne odluke donosi njegova supruga i u svemu srodna duša u koju se zaljubio prije 22 godine – i koja se nada čudu i priziva ga molitvama.

Corinna Schumacher (44) u Sveučilišnoj bolnici u Grenobleu tjeskobno bdije uz postelju svog supruga koji nakon teške frakture lubanje na skijalištu Méribel os cilira između života i smrti.

Kaiser Formule 1 koji je trećeg siječnja navršio 45 godina nepomično ležeći u medicinski induciranoj komi. Corinna pokraj Michaelova bolničkog kreveta pali svijeće, iznad uzglavlja objesila je blagoslovljeni zlatni križić što ga je negdje pronašao njihov 14-godišnji sin Mick, a na stolić je za sreću stavila četku za kosu njihove kćeri Gine Marije (16). Donijela mu je i keramičku pločicu s ugraviranim inicijalima članova njihove obitelji, amulet koji mu je darovala nakon vjenčanja da ga štiti od nesreće na utrkama. Schumacher bez tog talismana nikad nije sjeo u bolid. Da ga je kobne nedjelje 29. prosinca nosio na skijanju, možda se danas ne bi borio za život.

Corinna se ne miče od njegove postelje jer vjeruje da Michael osjeća njezinu prisutnost i da će mu to pomoći više od bilo kojeg drugog medicinskog tretmana. Njegovu sudbinu preuzela je u svoje ruke, a ako je ljubav zaista najjači lijek, ona će mu ga davati u neograničenim dozama. Sedmerostruki svjetski prvak Formule 1 često je isticao da mu je najveća pobjeda u životu to što je osvojio Corinnu, iako su od početka njihove veze kružile razne priče.

Nevio Pintar

Pročitali ste skraćenu verziju teksta – sve o njihovoj ljubavi, kako ju je Michael osvojio, zajedničim interesima te skrivenim talentima i strastima supruge Michaela Schumachera potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 992).

Linker
14. travanj 2024 20:14