Foto: AFP/Cropix / AFP
NA PREMIJERI FILMA

Courteney Cox dobar izgled u pedesetima duguje ljubavi: Ne puštam ga!

Na premijeri svog novog filmskog uratka popularna glumica je pokazala nevjerojatan izgled na kojem bi joj pozavidjele i znatno mlađe kolegice.

Courteney Cox (50) ovoga puta našla se u redateljskoj ulozi koju je odlično odradila i režirala film Just Before I Go, na čijoj premijeri joj se pridružila kći Coco (10), zaručnik Johnny McDaid (38) te bivši suprug David Arquette (43) koji je bio u društvu supruge Christine McLarty (33).

Zvijezda popularne serije Prijatelji sve je oduševila mladolikim izgledom i modnom kombinacijom koja je istaknula i naglasila njene adute.

HOLLYWOOD, CA - APRIL 20: Actress Courteney Cox attends the screening of Anchor Bay Entertainment's 'Just Before I Go' at ArcLight Hollywood on April 20, 2015 in Hollywood, California.   David Buchan/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
AFP/Cropix / AFP

Foto: AFP/Cropix

Osim što dobro izgleda Courteney se odlično i osjeća, naravno zahvaljujući ljubavi i odnosu koji ima sa svojim zaručnikom.

– Kad sam shvatila da je on uistinu tako prekrasan, osjetljiv, pun ljubavi i nježnosti te da iza sebe ima divnu obitelj i prijatelje – znala sam da je to prava stvar i da ga ne puštam – izjavila je glumica o svom partneru.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
16. travanj 2024 21:54