EKSKLUZIVNO ZA ČASOPIS MORE

Courteney Cox progovorila o odnosu s bivšim suprugom

Poznata glumica povjerila se časopisu More o svojem odnosu s bivšim suprugom Davidom Arquetteom, a Jennifer Aniston i Lisa Kudrow rekle su što misle o poznatoj ˝prijateljici˝.

Courteney Cox (49) prihvatila je da je njezina veza s Davidom Arquetteom (42) završila i da su neke razlike bile jednostavno nepomirljive, a priznala je da je i dalje prijateljica s bivšim suprugom.

– Kada volite nekoga želite da budu sretni čak i ako to nije s vama – izjavila je glumica za časopis More.

Slavna ˝prijateljica˝ potpuno je prihvatila novu životnu situaciju i nedavno je s bivšim suprugom izašla na večeru zajedno s njihovom kćerkom Coco (9) i Davidovom novom djevojkom Christinom McLarty.

Da je Courteney prava prijateljica smatraju njezine bivše kolegice iz poznate TV serije Prijatelji Jennifer Aniston (44) i Lisa Kudrow (50).

– Nikad vas neće osuditi ni kritizirati. Izuzetno je poštena, apsurdno odana i puna ljubavi. Vrlo često sam spavala u njezinoj gostinjskoj sobi i jedino što mogu reći je da je u svakoj situaciji bila uz mene – izjavila je Jennifer Aniston za časopis More.

Lisa Kudrow naglasila je da nije važno koliko često se vide jer će ona uvijek znati tko je Courteney te da joj može u potpunosti vjerovati.

Linker
26. travanj 2024 12:06