IZNENADNO PRIZNANJE

Cristiano Ronaldo: Odgajat ću sina kao samohrani otac

Nakon ne pretjerano uspješnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u JAR-u, portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo priredio je novo iznenađenje svojim obožavateljima. Na svojoj internetskoj stranici, ali i Facebook i Twitter profilima, 25-godišnji Ronaldo objavio je da – ima sina.

– S velikom srećom i emocijama javljam da sam nedavno postao otac maloga dječaka. U dogovoru s majkom, koja želi da njezin identitet ostane nepoznat, odgajat ću ga samostalno. Volio bih da svi poštuju moju želju za privatnošću, baš kao i privatnošću mojeg djeteta, barem u ovako delikatnoj situaciji – napisao je Cristiano Ronaldo, iznenadivši sve svoje obožavatelje, ali i novinare diljem svijeta.

Poznato je da je nogometaš Real Madrida veliki zavodnik, no nitko nije ni slutio da je i akcija izvan terena urodila “zgoditkom”. Identitet majke nije poznat, no portugalske novine Correio da Manha donose informaciju da je riječ o Amerikanki te da je dječačić rođen početkom lipnja. Ujedno tvrde da su Ronaldova majka Dolores te sestre Katie i Elma ponajviše zauzete papirologijom kako bi uspjele novoga člana obitelji dovesti u Portugal.

Linker
28. travanj 2024 11:37