SAMOHRANI OTAC

Cristiano Ronaldo unajmio surogat majku?

S velikom radošću i pun emocija obavještavam vas da sam nedavno postao otac malenog dječaka. U dogovoru s bebinom majkom, koja želi ostati anonimna, moj će sin biti isključivo pod mojim skrbništvom. – objavio je Cristiano Ronaldo (25) u nedjelju ujutro na svojem Facebook i Twitter profilu te zamolio da se njegova privatnost, kao i privatnost djeteta, u potpunosti poštuje.

No, portugalske novine Diario de Noticias otišle su korak dalje te objavile kako je Ronaldovu bebu nosila surogat majka te da je beba začeta krajem prošlog ljeta u San Diegu, gdje je nogometaš bio na odmoru. Rođen 17. lipnja, dok mu je otac bio na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, Ronaldov sin težio je 4310 grama.

– Ima smeđe oči i kosu kao Cristiano. Jako je miran, samo jede i spava.- rekla je Ronaldova sestra Katia te najavila kako će njen brat sinovo ime objaviti kada se vrati iz Madrida.

Američke su novine, pak, objavile kako je dijete rezultat Ronaldove afere s anonimnom Amerikankom, kojoj je plaćeno kako bi i ostala anonimna.

Portugalski nogometaš trenutno je u vezi s ruskom manekenkom Irinom Shayk (24), no njezin komentar ostao je nedostupan svjetskim novinarima.

Linker
28. travanj 2024 15:19