NATAŠA JANJIĆ

Crna ovca u Sarajevu

Natjecateljski program otvorio je film “Kenjac” Antonija Nuića, s Natašom Janjić, donedavnom redateljevom djevojkom, u glavnoj ulozi. Iako su svi očekivali da će se nakon njihova burnog razlaza i prvog ponovnog susreta u pulskoj Areni strasti smiriti, to se nije dogodilo.

Cijela ekipa, zajedno s producentom Borisom T. Matićem i redateljem koji je stigao s novom djevojkom, Adom Radošević, glavnu je glumicu izbjegavala u svakoj prilici, osim na crvenom tepihu. Stoga se Nataša na festivalu osjećala poput crne ovce. Jedva je, kažu, dočekala dan odlaska. A najviše ju je pogodilo što nije bila pozvana na zajednički ručak koji je producent Boris T. Matić priredio za filmsku ekipu “Kenjca”.

Što se događa u Sarajevu provjerite na posebnoj Glorijinoj podstranici!

– Nisam došla privatno, nego zbog promocije našeg filma, u kojem igram glavnu žensku ulogu, i nije normalno da privatni odnosi diktiraju ponašanje producenta prema bilo kojem članu ekipe. Razumijem da su Boris i Antonio prijatelji, ali kakve to ima veze s našim filmom – kaže Nataša Janjić, koja je nakon toga više nego odlučna da se ne pojavi ni na zagrebačkoj premijeri, zakazanoj za 16. rujna u kinu Europa

– Ne znam u čemu je problem, jer to nije bio ručak filmske ekipe, nego naše privatno druženje. Nikakvog službenog ručka nije bilo – kaže Boris T. Matić.

Kruno Petrinović

Linker
27. travanj 2024 23:43