INSTAGRAM
OPET DIŽE PRAŠINU

Da sam udana za Jay Z -ija pozvali bi me u Bijelu kuću

Kraljica popa nedavno je sudjelovala u dinamičnom intervju US magazina gdje je otkrila brojne i manje poznate činjenice o sebi, svom životu i zanimljivostima iz svoje karijere.

Jedno od 25 pitanja koje se pojavilo u intervjuu mnogima je zapelo za oko, a u njemu Madonna (56) otkriva koga bih željela upoznati.

– Osoba koju bi najviše željela upoznati je predsjednik Obama. Kad ću ga konačno upoznati? Već me trebao pozvati u Bijelu kuću – rekla je Madonna i dodala kako vjerojatno misli da je ona prešokantna da bi bila ondje.

– Možda bi me pozvao da sam malo manje nametljiva ili da sam možda udana za Jay Z-ija? Kad bi me Jay Z barem odabrao za svoju drugu suprugu, onda bi zasigurno dobila pozivnicu – izjavila je pjevačica i u medijima odmah potaknula brojna tumačenja te izjave.

Foto: beyonce.com

Jedna tumačenja kažu kako je kraljica popa time zapravo htjela reći da Jay Z-ijeva sadašnja supruga Beyonce nenametljiva i tiha, drugi kažu kako je time željela istaknuti da je Obama veliki prijatelj sa slavnim reperom koji je smatran jednim od najmoćnijih ljudi u showbussinesu, a treći se oslanjaju čak i na rasnu diskriminaciju.

Foto: beyonce.com

Linker
18. travanj 2024 10:44