Screenshot
DRAŽA MU OD SEVERINE

Da sam žensko volio bih biti Nives Celzijus, ona je ludilo

Splitski pjevač promovirao je svoj novi singl Miriše u Glazbenom showu Dalibora Petka, a u eteru Narodnog radija podijelio je i svoje dojmove iz emisije Tvoje lice zvuči poznato koja je postigla veliku popularnost.

Nadam se da ljude uspijemo zabaviti barem malo od onoga koliko se mi zabavljamo. Zabavu predvodi Mario Petreković, a najopasnije je kad mu je dosadno rekao je Giuliano.

Pjevač je ispričao i kako mu se nakon imitacije putem Facebooka javio Željko Bebek s čestitkama, a u emisiju se telefonski uključila i Neda Ukraden, koju je Giuliano također emitirao u popularnom showu.

Dobar si bio, čestitam ti. Priroda interpretacije je pogođena – rekla je Neda o tome kako ju je utjelovio u emisiji, a Giuliano je priznao da se jako bojao da se ne osramoti jer Nedu poznaje osobno.

U brzom kvizu izjavio je da je muška depilacija nepotrebna i da ne ide na kozmatičke tretmane te da nikad nije želio isprobati kako je to biti žena.

Da sam žensko volio bih biti Nives Celzijus. Ženska je ludilo, što na umu to na drumu, bez ikakvih kalkulacija. Znam se i sa Seve, ali Nives je ludilo rekao je Giuliano kad mu je voditelj ponudio opciju Nives ili Severina.

Što je još ispričao simpatični Giuliano pogledajte u videu!

Linker
18. travanj 2024 19:37