Bozidar Vukicevic / CROPIX
MEĐUNARODNO NATJECANJE

Damir Kedžo pobijedio na natjecanju pop pjevača u Rusiji

Nekadašnji član popularnog boy benda Saša Tin i Kedžo oduševio je žiri i pobijedio na natjecanju mladih pop pjevača ‘New Wave Stars 2015.’ u ruskom Sochiju.

Damir Kedžo prvu je večer natjecanja izveo pjesmu Celine Dion All by myself, a drugog dana natjecanja na pozornici mu se pridružio izraelski pjevač Eddie Butler, pobjednik New Wave 2002.

Za sam kraj natjecanja Kedžo je odabrao svoj singl Kada ljubav stisne zube, koju potpisuje Ante Pecotić, a koju je predstavio na Zagrebačkom festivalu 2015.

Iznimno sam sretan i drago mi je da sam prvi izvođač iz Hrvatske koji je pobijedio na ovom natjecanju, te se nadam da sam i drugim našim izvođačima otvorio put da dođu tamo, da se prijave i naprave nešto. Ovo je za mene jedna od najljepših stvari koja mi se dogodila u životu i drago mi je što sam imao uopće prilike nastupiti u ovakvom showu, a kamoli pobijediti. Jedva čekam vratiti se u Hrvatsku, čeka me snimanje nove pjesme, te se iznimno veselim njenom izlasku kao i tome da je publika čuje – izjavio je Kedžo nakon pobjede.

Nedjelja je predviđena za gala koncert na kojem će se dodijeliti nagrade, kao i objaviti tko je po ocjeni gledatelja najbolja mlada zvijezda natjecanja koje se održava od 2002. godine.

Linker
18. travanj 2024 21:46