Instagram
DAN ZAHVALNOSTI

Dan zahvalnosti u Americi - na čemu su zvijezde zahvalne

Jedan od omiljenih praznika koji se obilježava u Sjedinjenima Američkim Državama i Kanadi – Dan zahvalnosti slavi se svaki posljednji četvrtak u mjesecu studenome i tada se svi trude u krugu obitelji i prijatelja prisjetiti onih dobrih stvari na kojima bi trebali biti zahvalni.

Iako tradicionalno obilježavanje Dana zahvalnosti podrazumijeva da svatko od prisutnih članova obitelji kaže na čemu je zahvalan, danas se ta tradicija u znatnom broju preselila na društvene mreže pa tako mnogi svoje male zahvale dijele sa stotinama istomišljenika ili milijunima obožavatelja.

Poznate zvijezde rado su izvještavale fanove o svojim posebnim receptima, jelovnicima, ali i zahvalama:

Jessica Simpson: Zahvalna sam na ovim dvjema divljim puricama.

Foto: Instagram

Justin Timberlake: Zahvalan sam na životu koji imam i poslu koji radim.

Tamara Ecclestone: Imam toliko toga na čemu mogu biti zahvalna. Prije svega na svojoj obitelji.

Kris Jenner: Neopisivo sam zahvalna na svojoj predivnoj obitelji.

Foto: Instagram

Carrie Underwood: Cijeli dan ću biti bosa i trudna u kuhinji. Zahvalna sam na svemu!

Sarah Michelle Gellar: Jedno od petero djece nalazi se pred opasnošću da bude gladno. Toga trebamo biti svjesni i zahvalni na svemu što imamo – svaki dan.

Taylor Swift: Zahvalna sam na svojim rođacima.

Foto: Instagram

Eva Longoria: Zahvalna sam na ljubavi i potpori svakog od svojih fanova.

Victoria Beckham i Beyonce iako nisu otkrile na čemu su zahvalne svaka od njih sa svojim je fanovima podijelila kratku čestitku. Beyonce je poručila kako ne bismo trebali biti zahvalni samo na Dan zahvalnosti nego svaki dan, dok je Victorija poželjela sve najbolje svojim američkim prijateljima iako ona taj praznik ne slavi.

Justin Bieber je povodom Dana zahvalnosti napravio snjegovića s kćeri svoga pastora i na Twitteru objavio fotografiju koja je rastopila srca brojnih obožavatelja.

Foto: Twitter

Miley Cyrus: Zahvalnost nije rezervirana samo za praznik. Ona je svakodnevnica u kojoj idem spavati u tišini, u knjizi koju čitam nakon napornog dana i stvarima koje me ispunjavaju. Vrijeme kad sam sama, ali nisam usamljena.

Foto: Instagram

Linker
19. travanj 2024 03:10