ZVIJEZDE PJEVAJU

Đani će se možda opet natjecati

Nakon što se medijima proširila vijest kako Đani Stipaničev više neće nastupati u showu „Zvijezde pjevaju “, pjevač je komentirao kako su njegove riječi krivo interpretirane.

-Nije istina da napuštam show, razmišljao sam da zbog previše obaveza pauziram jednu sezonu, ali to definitivno ne znači napuštanje showa – izjavio je Đani Stipaničev kojeg su posebno zgrozilo to što se njegova odluka o pauzi povezuje s niskim ocjenama žirija koje su on i partnerica Mare Milin dobili ove subote.

– Ovog su tjedna suci odlučili zaoštriti kriterije, ali čini mi se preko naših leđa. U kontekstu drugih parova odgovorno tvrdim da smo mogli biti drugoplasirani ili trećeplasirani, a ne četvrti – smatra Stipaničev koji je jako zadovoljan Marinim i svojim nastupom.

– Mene zanima točnost pjevanja jer ovo je ipak pjevačko natjecanje i mislim da je Mare, s obzirom da nije profesionalna pjevačica, posao odradila odlično, no publika je na kraju presudila – izjavio je pjevač koji nije niti malo razočaran ispadanjem jer ga, kako kaže, čeka puno drugog posla.

Linker
29. travanj 2024 13:21