GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Đani Stipaničev obećao koncert po svačijem guštu

Poznati pjevač gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka u kojem je najavio svoj veliki koncert u Lisinskom 23. ožujka.

– Obećajem stvarno dobar koncert, s petnaest ljudi na pozornici i s repertoarom koji će biti po svačijem guštu i za svakoga – najavio je Đani Stepaničev (44) u eteru Narodnog radija.

Gost na kocertu bit će Luka Bulić koji će zamijeniti Massima i zajedno s Nenom Belanom otpjevati pjesmu Zar više nema nas.

– Kad me zvao da pjevam rekao sam mu da mi je to velika čast. Dan prije mi je rođendan, koji čak neću ni slaviti, da bi za koncert što bolje pripremio glasnice – priznao je Luka, dok je Neno Belan obećao da će za koncert staviti najbolji šešir.

Glumac Ivica Pucar dijeli nevjerojatnu sličnost s Đanijem pa je došao na ideju da Đani koju subotu uleti umjesto njega u show Zvijezde pjevaju kako bi mu malo popravio prosjek.

Najveće iznenađenje showa bilo je javljanje Đanijeve majke koja ga je opisala kao jako mirno dijete, ali sve se promijenilo u pubertetu:

– A onda je s prijateljima bježao iz škole na utakmicu, zamislite to – izjavila je brižna majka što je jako nasmijalo pjevača.

Generalnu probu sa svojim bendom poznati pjevač odradio je u Glazbenom showu Dalibora Petka svirajući autorske pjesme poput Bajki i Bogu fala da si tu, hrvatskih klasika kao što su Tvoja zemlja i Budi noćas mirno more, sve do tema iz popularnih mjuzikala.

Pogledajte video!

Linker
25. travanj 2024 11:09