AFP/Cropix / AFP
U NOVOJ GLORIJI

Daniel Craig za mene je pravi James Bond

Nisam tipična Bondova djevojka, samouvjereno tvrdi francuska glumica Léa Seydoux (30), koja u “Spectreu”, novom filmu o tajnom agentu 007, koji se u Hrvatskoj počinje prikazivati 5. studenog, tumači lik doktorice Madeleine Swann, obrazovane i pametne žene.

U karijeri koja traje tek deset godina ova mlada francuskinja osvojila je Zlatnu palmu za ulogu lezbijke u filmu “Adelin život”, zavodila Toma Cruisea u “Nemogućoj misiji 4” te glumila uz Brada Pitta u Tarantinovom filmu “Nemilosrdni gadovi”.

Ipak, priznaje da je na snimanju “Spectrea” osjećala veliku tremu, i to zbog Daniela Craiga.

– Za mene je on zaista poput pravog Jamesa Bo­nda. Prvi put ga je glumio u “Casino Royaleu”, koji sam gledala na početku karijere i bila sam odu­­­­­­­­­­­­­­­­­ševljena. I danas mi je to jedan od najdražih filmova pa mi je bila čast glumiti s njim – otkriva glumica.

(L-R) French actress Lea Seydoux, British actor Daniel Craig and Italian actress Monica Bellucci pose on arrival for the world premiere of the new James Bond film 'Spectre' at the Royal Albert Hall in London on October 26, 2015. The film is directed by Sam Mendes and sees Daniel Craig play suave MI6 spy 007 for a fourth time.
 AFP PHOTO / LEON NEAL
Foto: AFP/Cropix / AFP

Foto: AFP/Cropix, Tekst. Josip Jurčić

Cijelu priču o Bondovoj djevojci koja je htjela postati operna pjevačica i živi bez doticaja s internetom i izbjegava moderne tehnologije čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 29. listopada.

Linker
27. travanj 2024 16:26