Vojko Basic / CROPIX
MODNA PRIČA

Danijela i ja se razilazimo - u stilu

Splitski pjevač, koji obilježava dva desetljeća karijere, priznaje da mu je modni uzor Tom Ford, zbog čega mu je ormar pun crnih i bijelih košulja te traperica, a pokušaji njegove životne partnerice da unese malo života u tu monotoniju ostaju bez uspjeha.

Petar Grašo zvijezda je modne priče u novom broju Glorije gdje je otkrio kako bira odjeću za nastupe, kakvu obuću voli, što nikad ne bi odjenuo i druge stilske tajne, a otkrio je i kako se njegov styling sviđa njegovoj partnerici Danijeli Martinović.

– Danijela i ja se glede mog stylinga često razilazimo. Ponekad joj, dok mi sugerira što da obučem, u šali kažem kako bi i Stevie Wonder bolje složio boje. Ona voli žive tonove, a ja sam tip od crne i sive – priznao je splitski pjevač i tekstopisac i dodao kako on najviše voli kada Danijela odjene uske traperice i obuje štikle.

Modnu priču i intervju s Petrom Grašom pročitajte u novom broju Glorije koji je u prodaji od 7. listopada. Ne propustite veliku nagradnu igru i osvojite novi Opel Karl ! U novom broju očekuje vas kupon broj 2, a ako ste propustili prvi kupon još nije kasno da zaigrate s nama – 22. listopada očekuje vas i joker kupon.

Razgovarao Nevio Pintar

Linker
25. travanj 2024 20:08