NOVI SEKSI IZGLED

Danijela: Petar i ja smo već prekidali nekoliko puta

Zavodljiva i seksi, pjevačica Danijela Martinović zaplesala je jučer u zagrebačkom klubu Gallery, promijenivši pri tome nekoliko haljina i frizura. No, nije bila u pitanju razuzdana noć, već radni dan tijekom kojega je pod redateljskom palicom Darka Drinovca snimila spot za pjesmu „Danijela časti“. Na snimanju je pokazala i novi, seksipilni izgled s dugačkom medeno-zlatnom kosom, za koji su zaslužni stilistica Aranka Paštrović Lucić, frizer Mario Treščec i šminkerica Marija Butković.

Spot je podijeljen u tri dijela, a u njemu se Danijela od nježne ljepotice, koju u limunzini vozi mister Hrvatske Bruno Orešković, pretvara u seksi divu, otvorenu za ludi provod.

Pjesma “Danijela časti” (koju besplatno možete preuzeti ovdje) naći će se na njezinom novom albumu koji bi, ako sve bude po planu, svjetlo dana trebao ugledati idućeg proljeća. Novost na albumu je i suradnja splitske pjevačice s njezinim životnim partnerom, glazbenikom Petrom Grašom, koji je supervizor cijeloga projekta..

– Mi smo u devet godina veze prekidali nekoliko puta i nikada nije bila u pitanju treća osoba nego neslaganje oko glazbe. Čvrsto branimo svoje stavove, a i različiti smo kao osobe. Grašo je tipični Dalmatinac, uvijek za sve ima vremena, dok ja volim stvarati. Kako smo dugo zajedno, naučili smo se posao i ljubav držati odvojeno, čak i u naša četiri zida – izjavila je Danijela Martinović.

Kako su neki hrvatski estradnjaci ovu godinu nazvali godinom razvoda, iduća bi mogla biti godinom vjenčanja. Mogući kandidati za skorašnji izlazak pred oltar svakako su 38-godišnja Splićanka i njen pet godina mlađi dečko.

– Udajom se dobiva papir i novo prezime. Meni je u životu najvažnija ljubav, a kako smo i Petar i ja nepredvidljivi, svašta se može dogoditi – izjavila je Danijela Martinović.

Barbara Ivezić

Linker
29. travanj 2024 01:24