GLORIA PROMO

Dašak ljepote uz Martimex i Kolektivu

“Od viška ljepote glava ne boli”, često su uzdisale egipatske kraljice dok su se kupale u mirisnim uljima i ružinim laticama, tragajući za savršenim izgledom. Upravo tom drevnom idejom vodila se parfumerija Martimex, koja je u sklopu 20. obljetnice uspješnog rada putem Kolektive ponudila svojim vjernim i budućim kupcima voucher za 75kn u vrijednosti od 150kn za sve proizvode u njihovoj ponudi.

U izlogu parfumerije smjestili su se brojni poznati mirisni i kozmetički brandovi poput Moschina, Versacea, Cavallija, Cartiera, Ferragama, Dsquared2 i mnogih drugih, a ponuda nije ograničena samo na parfeme. Možete birati između raznih losiona, krema, ruževa, ulja, maskara i ostalih preparata za njegu lica i tijela, koji će vam osim njegovane kože priuštiti i brojne komplimente i ljubomorne poglede.

Martimex je specijalizirana trgovačka tvrtka za uvoz, veleprodaju i maloprodaju kozmetičkih proizvoda, a osim distribucije ima i uspješan i razvijen maloprodajni lanac parfumerija diljem Hrvatske. U izuzetno zahtjevnom svijetu kozmetike ova tvrtka učvrstila je svoju ulogu pouzdanog poslovnog partnera, a na vama je da provjerite zašto. Ako stvarno želite znati kako izgleda i miriši formula ljepote, sada znate gdje ćete pronaći svoju oazu. Poklonite dodir prave njege vašoj koži, zaslužila je.

Linker
03. svibanj 2024 07:38