Narodni radio
GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Davor Gobac voli žensku odjeću

Poznati bend Psihomodo Pop koncertom uživo promovirao je novi album Čiribu čiriba u Glazbenom showu Dalibora Petka, a frontmen benda priznao je da mu vrlo često za oko zapne ženska odjeća.

Psihomodo Pop uživo je odsvirao nekoliko pjesama s novog albuma poput Bejbi, Donna, Zločest ko pas, Supstance i Bunim se, bunim se, ali i nekoliko starijih hitova poput Fride i Ona odlazi.

Poznati bend održat će koncert u Domu sportova 11. travnja na kojem će kao predgrupa svirati bend Mašinko, a iste večeri nakon 19 godina okupit će se i Napalm djevice, ženski prateći bend.

Danijela Prpić, jedna od pjevačica Napalm djevica, iznenadila je Gobca dolaskom u studio i podsjetila poznatog frontmena na probleme s izborom odjeće:

Napalm djevice uvijek su bolje izgledale od mene, ali ja sam se znao obući. I onda i danas imao sam problem. Dođem tamo i gledam garderobu, a sve što meni zapne za oko, kažu: ne može to je žensko – potužio se Gobac.

Ipak, najveću anegdotu ispričala je Danijela Dvornik:

– Dino je morao doma čuvati Ellu. No došao je Gobac i nagovorio ga da odu na tulum na Ribnjak. Dođem ja kući, a kad ono ni Dina ni male. Zovem sva izbezumljena po gradu i otkrijem da su oni na tulumu. Kad sam došla tamo ušla sam u spavaću sobu, a Dino i Gobac spavaju u bračnom krevetu, a Ella puzi oko njih, onako kao crv. Naime, Dino nije mogao naći ništa za obući pa ju je stavio u svoju čarapu. Počnem se ja derati na njih, a Dino kaže: Išli smo ju uspavljivati pa smo mi zaspali – otkrila je Danijela.

Pogledajte video!

Linker
25. travanj 2024 06:00