LJUBAV BEZ SKRIVANJA

Davor Šuker na Špici s Majom Cvjetković

Prvo su prije dva tjedna zajedno večerali u elitnom zagrebačkom restoranu Marcellino. Onda su ih snimili pretprošlog petka kako ispijaju kavicu na Špici. Iste su se večeri sjajno proveli u lounge baru People’s, gdje su se pred svima grlili i ljubili.

Zabavu su nastavili u jarunskom klubu Gallery i na kraju – tipično za nogometaše i manekenke – završili na narodnjacima u Ludnici. Iz svega nabrojenog lako je zaključiti da su nekadašnja nogometna zvijezda, a danas poduzetnik Davor Šuker (42) i bivša misica Maja Cvjetković (24) očito više od prijatelja – premda ni jedno ni drugo za sada to ne žele javno potvrditi.

Manekenka je na naše pitanje – je li to na pomolu nova ljubav s poznatim golgeterom – odgovorila da “nema komentara”. No, više od svakog komentara govori činjenica da se taj okorjeli neženja u subotu na večer, unatoč užasnom pljusku, pojavio na otvorenju multibrand dućana MelRose, na kojem je Maja Cvjetković nosila modnu reviju. Iako su se držali podalje jedno od drugog, kako bi izbjegli da ih fotoreporteri snime zajedno, prilikom svakog Majinog izlaska na pistu Šuker nije s nje skidao pogleda.

Bivši nogometaš uvijek je bio slab na lijepe – i poznate – žene. Dok je živio u Španjolskoj i igrao za njihove klubove Sevilla i Real Madrid, bio je u vezi s tada popularnom TV voditeljicom Anom Obregon, a poslije i s tenisačicom Ivom Majoli te s manekenkom Kristinom Bradač . Ovo ljeto trajala je njegova romansa sa splitskom manekenkom Draganom Radošević, na čije je mjesto – čini se – s prvim danima jeseni došla osamnaest godina mlađa Maja.

A njoj ta kombinacija nogomet-poduzetništvo očito odgovara: prije tri godine hodala je sa zagrebačkim poduzetnikom Davorom Bienenfeldom, a potom s nogometašem turskog Bucaspora, Jerkom Lekom .

Kristinka Šćavina

Linker
04. svibanj 2024 03:06