Narodni radio
PRIPREMA ZA SVJETSKO PRVENSTVO

Davor Šuker pjevao Severinine hitove

Pjevačica i predsjednik HNS-a gostovali su u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju gdje se Davor Šuker okušao u pjevanju, a Severina je pokazala koliko zna o nogometu.

Predsjednik HNS-a uživo je izveo hit Djevojka sa sela i novu pjesmu Brazil za koju je imao samo riječi hvale:

– Pjesma je odlična, ima ritma i lijepi tekst, koji je maksimalno pozitivan. Daj Bože da se što više plasiramo. Ako Shakira može pjevati za Fifu, zašto naši pjevači ne bi pjevali za Hrvatski nogometni savez – rekao je Davor na promociji nove Severinine pjesme koju je pohvalio i nogometni izbornik Niko Kovač:

– Ako budemo igrali u ritmu nove Severinine pjesme, bit će jako, jako dobro – izjavio je Niko, a nakon njega u eter se javio i Ćiro Blažević:

– Ti si naša sudbina, uvijek smo postizali rezultate uz tebe. Nek nam i Brazil donese sreću – rekao je trener svih trenera i napomenuo da je novu pjesmu već naučio, baš kao i sve prijašnje Severinine hitove.

Davor na promociju nove Severinine pjesme nije došao praznih ruku – donio je dres Hrvatske nogometne reprezentacije za Severininog sina Aleksandra.

– Ako će Aleksandar biti nogometaš, apsolutno ga šaljem kod Šukera po savjete – izjavila je pjevačica i dodala:

Jako sam ponosna što je Davor danas ovdje, jer gdje god da jesam, u bilo kojem dijelu svijeta, kad kažem da sam iz Hrvatske, svi kažu Suker.

U videu pogledajte kako Davor Šuker pjeva i koliko Severina zna o nogometu!

Linker
26. travanj 2024 19:47