RIHANNA

Dečko joj je grizao uho i prste, udarao u glavu...

Gotovo mjesec dana većina svjetskih medija nagađala je što se dogodilo između pjevačice Rihanne (21) i njezinoga 19-godišnjeg dečka, također R’n’B pjevača, Chrisa Browna. Znalo se da je 8. veljače on priveden u policiju zbog fizičkog napada na žensku osobu, a kasnije se doznalo i da je to bila Rihanna. No, detalji su do danas ostali skriveni.

Međutim, američka televizijska postaja Fox11 došla je policijskih bilješki koje detaljno opisuju što se dogodilo toga kobnog dana, a pojedinosti su još brutalnije nego što se nagađalo.

Sve je počelo nakon što su Rihanna i Chris Brown krenuli kući nakon zabave uoči Grammya. Vozili su se u iznajmljenom Lamborghiniju, a svađa je izbila kada je pjevačica s Barbadosa pročitala SMS poruku na Brownovom mobitelu. Nije otkriveno što je pisalo u poruci, ali on je na to podivljao i pokušao ju izbaciti iz auta. Kako je u tom trenutku vozio, a ona je bila vezana sigurnosnim pojasom, to mu nije uspjelo, pa je njezinom glavom udario u staklo. Kada se ona okrenula prema njemu, udario ju je šakom u glavu, ali nije zaustavljao auto. I dalje je vozio i udarao. Krv je curila iz Rihanninh ustiju po njezinoj haljini i unutrašnjosti auta, što je zapravo i najjači dokaz koji tužiteljstvo ima.

– Prebit ću te kada dođemo kući. Samo čekaj i vidi – kazao je ljutiti Brown svojoj curi, nakon što se situacija prividno smirila. Rihanna je u strahu poslala SMS svojoj pomoćnici da pozove policiju, ali on je to vidio i izgubio svaku samokontrolu.

– Upravo si napravila najgluplju stvar na svijetu. Ubit ću te – kazao je gnjevni pjevač i počeo nemilice udarati nemoćnu djevojku. Uz udarce šakom, grizao joj je prste i uho, a u jednom trenutku ju je uhvatio u “ključ” te je ona gotovo izgubila svijest.

Na sreću, najgore se nije dogodilo, ali ni ova situacija, kao ni njezino priznanje policajcima da ovo nije bio prvi put da ju je Brown udario, nisu ugasili Rihanninu ljubav prema njemu. Samo par tjedana nakon što ju je unakazio, Rihanna se vratila svojem dečku, a, navodno, su se i vjenčali u kući Seana “Diddyja” Combsa.

Cijeli slučaj će, pak, dobiti sudski epilog. Tužiteljstvo će, navodno, protiv Browna podignuti nekoliko optužnica, od kojih svaka donosi maksimalnu kaznu od tri godine zatvora.

Rihanna mu je oprostila, ali javnost i tužiteljstvo će ipak zahtijevati više od obične isprike i nekoliko dijamanata.

Linker
21. rujan 2024 02:56