JUTARNJI INCIDENT

Đelo Jusić napao Josipa Radeljaka usred Dubrovnika

Josip Radeljak , koji ovih dana sa odvjetnikom Draganom Sušom boravi u Dubrovniku i gdje je u navodno plaćenoj emisiji na lokalnoj televiziji govorio o aferi oko nasljedstva Aksela Petkovića, jutros je u cafe baru Talir dobio “batine”, javlja Dubrovački vjesnik.

Naime, poznati dubrovački kompozitor Đelo Jusić nakon verbalne prepirke u kojoj je Radeljaku poručio – “kako te nije sram hodati po Dubrovniku” – zalio je pićem vremešnog zagrebačkog plejboja.

Poduzetnik je uzvratio pokušavajući čašom pogoditi Jusića, no na sreću, nakon nekoliko polomljenih čaša i “okupanih gostiju” nitko od njih dvojice nije prošao sa ozljedama.

Podsjetimo, Radeljaku, Suši i dubrovačkom javnom bilježniku Nikši Viđenu, dvadeset dana prije smrti Aksel Petković, brat Vande Petković oporučno je ostavio cijelu svoju imovinu. Oporukom je Aksel obvezao svoje nasljednike da skrbe o njegovoj sestri Vandi i mjesečno joj isplaćuju dva prosječna dohotka. No, nedavno su kroz medije prozvani od strane Vande Petković da svoju obvezu ne ispunjaju te da ona živi od socijalne pomoći i pomoći pojedinih Dubrovčana.

Treba spomenuti i kako je Radeljaka, Viđena i Sušu, Vanda Petković kazneno prijavila za prijevaru i sudskim putem želi osporiti bratovu oporuku.

Anton Hauswitschka / Dubrovački vjesnik Kristina Filičić / Dubrovački vjesnik

Linker
29. travanj 2024 18:51