NOVAC I SLAVA

Demi Moore i Ashton Kutcher: žestoka borba oko imovine

Razvod Demi Moore (50) i Ashtona Kutchera (34), unatoč razdvojenosti od godinu dana, još uvijek nije okončan, a probleme stvara izostanak dogovora oko podjele imovine.

Naime, glumac, koji je sa suprugom prekinuo nakon što joj je bio nevjeran, u šest godina njihovog braka zarađivao je puno više novca od nje, ali ne želi joj dati polovicu toga. Iako je Demi Moore bogatija od supruga, koji je trenutno najbolje plaćeni TV glumac u SAD-u, činjenica je da je većinu svog bogatstva zaradila prije braka s mlađahnim Kutcherom.

Kako je glumica teško podnijela njihov prekid, nagađa se da Ashtona želi kazniti natjeravši ga da isplati sve što joj po zakonu pripada, iako nema potrebu za tim novcem. S druge strane, ukoliko odluka bude ostavljena sucu, očekuje se kako će Kutcher ostati kraćih rukava jer se u obzir uzima i njegova nevjera kao uzrok razvoda.

Nakon raspada šestogodišnjeg braka s Demi Moore, Kutcher je utjehu tražio u brojnim zgodnim ženama s kojima ga se viđalo u noćnim izlascima, a u posljednje vrijeme se čini kako se napokon smirio s Milom Kunis, kolegicom iz serije “Lude sedamdesete”.

Linker
03. svibanj 2024 11:12