ODGOJ HIPIJA

Demi Moore ohrabrivala kćeri da trče gole po prirodi

Demi Moore (49) potrošila je goleme svote novca na zahvate pomlađivanja, a patila je i od poremećaja u prehrani te ju je iskrivljena slika o vlastitom tijelu naposljetku odvela na rehabilitaciju u siječnju ove godine, nakon traumatičnog razvoda od Ashtona Kutchera. Slavnu glumicu sve to nije spriječilo da trima kćerima, koje ima iz braka s Bruceom Willisom, prenese posve suprotnu poruku o njihovim tijelima.

Tallulah Willis (18), najmlađa kći slavne glumice, progovorila je o utjecaju koji je majka imala na nju i njene sestre Rumer (23) i Scout (20) u ranom djetinjstvu.

– Govorila nam je: volite svoje tijelo, volite sebe i trčite uokolo gole. Odrasla sam u okruženju ljubavi i sreće – izjavila je Tallulah za Stylelist Blogger Network.

Tallulah tvrdi da je odrasla kao dijete hipija, jer je prvih sedam godina života samo trčala po šumi. Tata Bruce Willis, s kojim je Moore bila u braku od 1987. do 2000. godine, potpuno se slagao s takvim odgojem.

– Štogod želiš raditi mi to podržavamo i volimo – govorio je.

Tallulah i danas živi s ocem i njegovom suprugom Emmom Heming te je studentica prestižnog sveučilišta Brown. Rumer je glumica u usponu, a Scout se bavi glazbom – pjeva u duetu s gitaristom Gusom Wennerom.

Demi Moore u siječnju je završila u bolnici nakon uživanja nepoznatih opijata, a vjeruje se da se dobro oporavlja. Uzrok svemu je Ashton Kutcher od kojega se razvodi nakon što ju je prevario na šestu godišnjicu braka. Demi, međutim, može biti ponosna što se u teškim trenucima može osloniti na djevojke koje je očito dobro odgojila, temeljem vlastitih negativnih iskustava.

Linker
01. svibanj 2024 23:02