POZIV U POMOĆ

Demi Moore primljena u bolnicu zbog iscrpljenosti

– Zbog stresa prouzrokovanog njenim trenutnim životom, Demi je odlučila potražiti stručnu pomoć kako bi izliječila iscrpljenost i poboljšala svoje opće zdravlja. Jedva čeka da joj bude bolje te je zahvalna zbog podrške svoje obitelji i prijatelja – rekao je glasnogovornik Demi Moore (49) u svojoj izjavi za medije.

Ovo objašnjenje dolazi nakon medijskih natpisa o tome da je Demi primljena u bolnicu u ponedjeljak, nakon što je oko 23 sata pozvana Hitna pomoć u njen dom u Los Angelesu.

Zvijezda filmova ‘Striptiz’, ‘Duh’, ‘G.I. Jane’, ‘Malo dobrih ljudi’ u studenom prošle godine ispunila je zahtjev za razvod od 33-godišnjeg Ashtona Kutchera , nakon što su glasine da ju je varao postale sve ozbiljnije. Od tada često se mogla vidjeti izuzetno mršava u javnosti, kako se obrušava na paparazze koji je prate u stopu.

– S velikom tugom i teška srca odlučila sam da ću okončati svoj šestogodišnji brak s Ashtonom. Postoje određene vrijednosti i zavjeti koje smatram svetima kao žena, majka i supruga, te u duhu njih odlučujem nastaviti sa svojim životom. To je težak put za mene i moju obitelj pa bih zatražila suosjećanje i privatnost koju biste dali svakome u sličnoj situaciji – komentirala je kraj svog šestogodišnjeg braka sa šesnaest godina mlađim glumcem.

Linker
24. travanj 2024 13:26