SVE JE U REDU

Denise Richards: Kćeri ništa ne znaju o skandalu

Iako se u medijima svaki dan pojave novi detalji drogiranog ispada Charlieja Sheena , koji je ovoga vikenda odveden u bolnicu nakon što je počeo razbijati hotelsku sobu u njujurško, hotelu Plaza, njegova bivša supruga Denise Richards ima samo jedan cilj – zaštititi od svega njihove dvije kćeri, petogodišnju Lolu Rose i šestogodišnju Sam. Dvije djevojčice ne znaju da se išta neobično dogodilo.

– Ako pitate njih, one su provele savršen vikend s mamom i tatom u New Yorku. Gledale su mjuzikl Mary Poppins na Broadwayu, bile u kupovini i prespavale u poznatoj Plazi – komentirala je Denise Richards pitanja kako na sve reagiraju djevojčice – Srećom, još su dovoljno malene da mogu kontorlirati sadržaj koji dobivaju putem televizije ili interneta. Da nije tako, maknula bih ih od svega i otkazala obaveze da budem s njima.

Tabloidi su već pronašli 22-godišnju Capri Anderson, porno zvijezdu i prostitutku, koja je bila sa Sheenom u trenutku kad je drogiran razbijao hotelsku sobu. Denise Richards, koja je u to vrijeme bila s djecom u obližnjoj sobi, na sve je reagirala vrlo staloženo – ona je bivšeg supruga odvela u bolnicu, ništa nije htjela komentirati te nastavila promovirati seriju ‘Blue Mountain State’, u kojoj glumi u pet epizoda.

Linker
26. travanj 2024 08:20